top of page
kaffe.storm

Storm

Kaffe

mikrobrenneri.

12342515_992951107428070_273403189711083

vite.

Steve

Jeg er vokst opp i en gründerfamilie der det var lov å la ideer spire. Tanken om et eget kaffebrenneri dukket opp allerede før jeg hadde drukket min første kopp kaffe. Med en enormt sterk tro på konseptet etablerte jeg i 2008 Trondheim Kaffebrenneri; Trondheims første mikrobrenneri.

Siden den gang har jeg lært meg kunsten å brenne og servere god kaffe. I 2016 byttet brenneriet mitt navn til Storm Kaffe. Navnebyttet representerer kaffereisen jeg og bedriften min har vært gjennom. Navnet er nok også litt inspirert av min hjemplass, Øksfjord i Finnmark. Øksfjord er lite tettsted der verdier som medmenneskelighet, respekt og tillit står sterkt. Disse verdiene tror jeg på, og danner kjernen i Storm Kaffe. 

 

kaffen min skal

være folkelig og for alle 

Hver sup en opplevelse

smak.

Min visjon er å bli den foretrukne leverandøren av spesialkaffe i Norge. Ideen bak Storm Kaffe er at alle skal ha muligheten til å utforske god kaffe. 

 

I sortimentet er det et begrenset antall kaffevarianter, men utvalget endres stadig. Noen kaffefavoritter tas inn fast, men jeg jakter alltid etter små, spennende partier fra hele verden. Jeg er kvalitetsbevisst og jobber kontinuerlig med å få frem de unike smakene i hver bønne. 

 

I vareutvalget har jeg også kaffetilbehør- og utstyr. Jeg jobber med kaffe hver dag og vet hva som fungerer. Riktig utstyr bidrar til et profesjonelt resultat, men kaffebrygging er likevel er et håndverk. Derfor viser jeg gjerne kundene enkle knep for å mestre den gode kaffekoppen. 

 

I tillegg til kaffe, har jeg et utvidet produktsortiment

 som består av blant annet te, kakao, chai, frappe og siruper til både privat- og bedriftsmarkedet. 

Kopi av Design uten navn.png
Trondheim_kaffebrenneri-webstorlek-9.jpg
Miljø og samfunn

ansvar.

Produksjonen gjøres i en Loring kaffebrenner som gjenvinner varme og forhindrer utslipp av støv. Kaffebønnene pakkes deretter i poser som blir fylt med nitrogen. Dette gir lang holdbarhet og bevarer kaffens aroma og intensitet. I 2009 ble Storm Kaffe også Debio-godkjent. Det gir meg anledning til å bruke Ø-merket på økologiske produkter som en garanti for at kaffen er økologisk dyrket. 

 

I tillegg til å brenne for kaffe, er sport er stor del av min identitet. I 1993 ble jeg norgesmester i styrkeløft. Jeg representerte Øksfjord atletklubb; et idrettslag jeg selv var med på å starte opp. Inspirert av mine røtter, ble konseptet Sportskaffe startet i 2016. Jeg ønsker å fremme frivillighet ved å gi lag og foreninger muligheten til å videreselge kaffe for å styrke egen økonomi. Jeg støtter også lokale arrangementer og organisasjoner som Jentebølgen Trondheim og Omsorgskafeen i Trondheim. 

fordi jeg bryr meg 

 

Meld deg på e-postlisten vår

© 2019 by Storm Kaffe/Beyond The Bean Norge AS 

bottom of page