top of page
Jobb Kaffe

Kafé & restaurant

din leverandør.

forbindelse.

Beyond the Bean Norge 
& Storm Kaffe

I 2006 stiftet jeg Beyond the Bean Norge for å importere og forhandle produkter fra Beyond the Bean som er en ledende leverandør til kaffeindustrien. Beyond the Bean er et solid selskap etablert i Bristol, UK. De har bl.a. vunnet Allegra-prisen for ‘Best Food and Non-coffee Supplier in Europe’ to år på rad. 

En naturlig utvidelse av virksomheten min var derfor å etablere ett eget kaffebrenneri. I 2008 ble Trondheim Kaffebrenneri en realitet. I dag er kaffe min kjernevirksomhet, men jeg har fortsatt et tett samarbeid med Beyond the Bean, UK. I tillegg tar jeg inn produkter fra fra både Hario, Brewista, Rhino og Cafelat, m.fl. Jeg har også muligheten til å levere kaffemaskiner m/utstyr og kaffekverner.

 

Jeg kan derfor tilby å være en totalleverandør til kafeer og restauranter innenfor drikkesegmentet.

Løfte

engasjement.

Kaffebønnene brennes til din bestilling og sendes ut i løpet av ei uke. Vi garanterer at du vil motta ferskbrent kaffe hver eneste gang. Kaffeposene pakkes i tillegg med nitrogen. Dette gir lengre holdbarhet og bevarer kaffens intensitet og aroma. 

I kaffesortimentet er det et begrenset antall varianter, men utvalget endres stadig. Noen kaffefavoritter tas inn fast, men jeg jakter alltid etter små, spennende partier fra hele verden. Vi har derfor muligheten til å komplettere din kafé eller restaurant med eksklusive microlots. Jeg er kvalitetsbevisst og jobber kontinuerlig med å få frem de unike smakene i hver bønne. 

I vårt forlengende vareutvalg leverer vi produkter for å lage den gode kaffekoppen og ingredienser som fremhever den.

 

Ta en titt i vår produktoversikt

Ta kontakt

informasjon.

Vi kan også ta inn produkter fra våre faste merker på forespørsel dersom det skulle mangle noe i vårt utvalg. 

 

Hvis du er interessert i å servere og/eller kjøpe våre produkter, kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud. 

Meld deg på e-postlisten vår

bottom of page